Vermeer Trouwpakken blog

Bijzondere trouwlocaties in Brabant

Droom je ook van trouwen in een kasteel of op een andere magische plek? Gelukkig zijn er heel veel trouwlocaties in Brabant. Daarom hebben we een aantal bijzondere trouwlocaties in Brabant voor je op een rij gezet.

Ontdek meer...
Is het al tijd om een afspraak te plannen bij Vermeer Trouwpakken?

Het beste moment om een trouwpak te kopen

Wil je een geslaagde bruiloft? Dan is een goede planning cruciaal. Bepaal daarom het juiste moment om een trouwpak te kopen. Niet te laat, en zeker ook niet te vroeg.

Ontdek meer...
Kies de juiste trouwfotograaf

Zo kies je de beste trouwfotograaf voor jouw bruiloft

De mooiste dag van je leven wordt bewaard met dierbare herinneringen. Je houdt die herinneringen levend met mooie foto’s. Met deze vijf tips kies je de beste trouwfotograaf voor jouw bruiloft.

Ontdek meer...
Een trouwpak uitzoeken, met wie koop je een trouwpak?

Een trouwpak kopen; met wie doe je dat?

Je wilt een trouwpak kopen en vraagt jezelf misschien af met wie? Wie neem je mee als je een trouwpak koopt. Ontdek de belangrijkste opties.

Ontdek meer...
Ook in de 2017 collectie is blauw een belangrijke kleur. Variërend van Napoli blauw , midnight blue, navy blauw, Indigo blauw en koningsblauw.

Zo kies je de trouwpak kleur die bij jou past

Je bent op zoek naar een trouwpak, maar welke kleur kies je… Waarmee moet je rekening houden bij de keuze voor een kleur voor je trouwpak. Ontdek de trouwpak kleur die bij jou én de bruidsjurk past.

Ontdek meer...