Over Vermeer

Vermeer Trouwpakken biedt mannen de begeleiding die ze nodig hebben,
én neemt de zorg uit handen dat het trouwpak tot in detail perfect zal zijn.
Dat doet Vermeer al sinds 1990.

Geschiedenis van Vermeer Trouwpakken

Vermeer Trouwpakken werd in 1990 in Kaatsheuvel opgericht. Sindsdien groeide Vermeer uit tot één van de meest vooraanstaande speciaalzaken in trouwpakken voor de bruidegom in Nederland.

In de moderne en uitgeruste winkel vind je de ruimte en comfort die past bij het bijzondere moment; het uitzoeken van een trouwpak. Dit maakt een bezoek aan de winkel zeer prettig, ook voor familieleden van de bruidegom.

Liefde voor pakken

Petra: "Zelf heb ik een man in pak altijd een traktatie gevonden om naar te kijken, en nog natuurlijk. Iedere man staat een pak schitterend, zeker met een goede belijning zoals het Italiaanse model, dat alsmaar populairder wordt.

Rinus had altijd de droom een kledingzaak te beginnen en was zelf (gelukkig maar) een fervent pakdrager. Zo besloten wij 21 jaar geleden samen een unieke zaak in bruidegomkleding te beginnen.

De passie was er al. Met inzet hebben we nu een mooie, exclusieve zaak hebben, gespecialiseerd in trouwpakken, met een Italiaans tintje in het interieur omdat Italië ons favoriete afnamegebied is".

Zes zekerheden van Vermeer Trouwpakken

  1. Open; alles is bespreekbaar. Petra en Rinus werken graag mee aan al je wensen,
  2. Eerlijk; de reden dat Vermeer Trouwpakken al 26 jaar bestaat,
  3. Betrouwbaar; afspraak is afspraak. We houden je op de hoogte van de voortgang,
  4. Kwaliteit; jarenlange ervaring zorgen voor de juiste keuze voor stoffen en modellen,
  5. Perfectie; het zit 'm in de details. Gegarandeerd een passende set (perfecte match van kostuum, accessoires en bruidskledij),
  6. Resultaat; ongekend hoog slagingspercentage van 93%. Daar zijn we trots op!

Kwaliteit uit Italië

Rinus: "Uit Italië komen al jaren de beste ontwerpen en stoffen voor onze branche. Het is altijd al een mode-land geweest, maar nu doen ze het beter dan ooit".

Elegantie, klasse, stijl en romantiek zijn daarom een garantie bij Vermeer.

"Vanuit technisch oogpunt is het de belijning van dit soort pakken, dat het tot een echt succes maakt; voor vrijwel iedere man. Het lichaam komt er gewoon goed in uit."

Ook overtuigd?