Kies jouw perfecte trouwpak

Trouwpak nodig? Een trouwpak is het kostuum dat je als man draagt als je gaat trouwen.
Een trouwpak of trouwkostuum is dus een belangrijk onderdeel van je bruiloft.

Trouwjurk en trouwpak

Het is aan te raden om er zorgvuldig mee om te gaan, want net als bij de trouwjurk: het kan de bruiloft maken of breken.

Over de jurk gesproken; wist je dat 90% van de mannen niet weet hoe zijn aanstaande echtgenote eruit ziet tijdens het huwelijk? Volgens de overlevering zou dit ongeluk brengen.

Toch is het belangrijk om jouw trouwpak af te stemmen op de jurk van jouw bruid. Waar moet je op letten als je, zonder dat je weet hoe je aanstaande eruit ziet, een trouwpak gaat uitzoeken?

Trouwpak uitzoeken

Als je jouw trouwpak gaat uitzoeken is het dus belangrijk om iemand mee te nemen die wel weet wat de bruid draagt.

Bij het uitzoeken van een bijpassend trouwpak kan het helpen om een stukje van de stof van de trouwjurk mee te nemen naar de winkel. Je bent echt niet de enige die met een stukje stof naar onze winkel komt.

Het helpt jou en ons om het perfecte trouwpak uit te zoeken.

Trouwpak en trouwjurk goed afstemmen

Wil je jouw trouwkostuum echt afstemmen op de trouwjurk, dan kun je misschien zelfs een foto meenemen. Je vriendin heeft ongetwijfeld een foto gemaakt bij het uitzoeken van de jurk.

Neem de foto in een gesloten envelop mee. Zo blijft de jurk voor jou toch nog geheim tot de bruiloft! Het is ook handig als we weten of er een accentkleur gebruikt wordt door de bruid.

Dat kan ze op een briefje schrijven en bij de foto in de envelop stoppen.

 

Bereid jezelf goed voor

Je kunt jezelf voorbereiden op de zoektocht naar het trouwpak dat jij graag wilt.
Welke trouwpak kleur heeft jouw voorkeur en van wat voor stof wil je graag een trouwpak. 
Wil je misschien een glanzende stof, of toch liever mat.

Trouwjurk en trouwpak

Als je wensen hebt voor de trouwpak schoenen en accessoires, zoals manchetknopen, stropdas of chabot, dan kun je die ideeën meenemen. We kunnen dan samen met jou bekijken wat er mogelijk is.