Schoenen en accessoires

Je slaagt bij ons gegarandeerd voor je trouwpak. Ook gilets, hemden, schoenen met bijpassende riem, chabots en andere accessoires hebben we ruim voorradig.

Ruime keuze uit prachtige gilets

Dit is het vestje wat je onder een colbert draagt. Je kan natuurlijk ook kiezen voor een 2-delig pak maar over het algemeen gaat de bruidegom voor een gilet omdat dit toch meer elegantie uitstraalt.

Vooral als ’s avonds het jasje uitgaat blijf je met gilet toch de bruidegom.

Plastron, lint of das

Een plastron is een chique das, alleen breder en met wat meer plooitjes en je hoeft hem niet te strikken. Of je nu voor de stropdas gaat of voor de plastron, het is wel zo mooi om dit in dezelfde stof te doen als het gilet.

Voor de bruidegom die liever niets draagt kan een mogelijkheid zijn, het lint. Deze is van satijn gemaakt en maakt het geheel wat vlotter.

Schoenen en bijpassende riem

Alle schoenen bij ons in de winkel hebben een bijpassende riem. Deze zijn speciaal gemaakt. De bruidegom heeft toch al niet zoveel sieraden dus zorg ervoor dat wat je aantrekt bij elkaar past en op elkaar afgestemd is.

De riem hoort passend te zijn, dus niet te lang of te kort. Wij verhelpen dit door de riem bij de schroef te verkorten dus er wordt niet gewerkt met een gaatjestang.

Dit zijn kleine details die het geheel een schitterend plaatje geven.

Bretels en overhemd

Bretels zijn niet alleen heel handig, maar staan ook erg mooi bij een trouwpak. Wij hebben altijd bijpassende bretels beschikbaar.

Overhemden zijn van 100% Zwitserse katoen gemaakt. Dit katoen is vervaardigd van dezelfde stapellengtes, waardoor het kreukarm is. Katoen heeft de eigenschap dat het veel vocht opneemt en luchtdoorlatend is.

Als bruidegom zal je dit als zeer prettig ervaren. We hebben de kleuren ivoor, off-white, champagne, zilvergrijs en zwart in vele modellen (normaal tot slimfit) en stofmaterialen (mat en glanzend). Wil je een andere kleur, dan kunnen we ook aan deze wens voldoen.

Mooi detail; manchetknopen

Dit is een mooi detail voor in de manchetboorden van het overhemd. Omdat de jasjes tegenwoordig allemaal wat korter zijn is het verfijnder om een stukje van het manchet onder je mouwen van je colbert te laten komen.

Des te meer valt de manchetknoop dan op. Het is daarom een sieraad die het totaalplaatje helemaal compleet maakt.